Het aanbod van Fitness Unique

Ontdek het veelzijdige fitness, Slimslank, Bodytec en groepslessen aanbod van Fitness Unique in Den Haag

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Individueel sporten

Behaal jouw persoonlijke doelen met onze geavanceerde apparatuur en onze vrije gewichten.

Samen sporten

Bij Fitness Unique kun je ook deelnemen aan onze groepslessen. De lessen variëren van Small Group training tot het lekker bezig zijn met onze Bodypump lessen.

Miha Bodytec

In 20 minuten worden je spieren door middel van laagfrequente elektrische impulsen effectief gestimuleerd. Dit zorgt voor 15 keer meer resultaat dan in de gewone sportschool!

Vacustep

Door combinatie van lichte training (trapbewegingen) en wisselende druk worden de vrijgekomen vetzuren onmiddellijk verbrand in de spieren. Na een half uurtje rustig trappen, verbrandt u gemakkelijk 30 tot 35 gram puur vet en dit enkel op de plaatsen waar u dit wilt zien verdwijnen.

Wat onze leden zeggen

“Na 13 weken Ben Fit in combinatie met de geweldige (lieve) coaching en minimaal 3 x trainen was ik 11 kilo lichter, 12 cm buikomvang kwijt. Ik kan het iedereen aanraden”

– Victor van der Valk

“In oktober ben ik op advies van Roberto gestart met BenFit. Ik ben er echt super blij mee en na de 12 weken was ik 15 kilo afgevallen.”

– Birgitte de Bont

“Ik ben in 2005 (!) lid geworden van Fitness Unique. Een laagdrempelige, kleinschalige sportschool met persoonlijke aandacht. Dat ik nog steeds met veel plezier en vaak sport, komt mede door Roberto en zijn team!”

– Jeroen

“Ik sport al meer dan tien jaar bij Fitness Unique. Wat mij het meest aanspreekt is de persoonlijke sfeer. Of je nu behoefte hebt aan een babbeltje of met oortjes in echt alleen even je werkstress eruit komt sporten.”

– Sanne Vermaas

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven!

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefweek

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

 Alles van Bodytec tot Fitness bij Fitness Unique

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al jaren de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Den Haag. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: fitness, Slimslank, Bodytec en groepslessen. Met onze Gratis Proefweek en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.