Fitness Unique Jouw Sportschool in Den Haag

Zet nu de eerste stap naar een fitter en vitaler leven!

Ontvang direct alle (start)informatie voor Fitness Unique!

Effectief jouw fitnessdoelen behalen doe je bij Fitness Unique

✅ Laagdrempelige sportschool met persoonlijke begeleiding en veel aandacht.

✅ Word fitter in slechts 25 minuten per sessie (Bodytec)

✅ Begeleiding van gecertificeerde trainers

Ruim 150 mensen uit Den Haag hebben de eerste stap gezet⬇

Wat onze leden zeggen

“Ik ben in 2005 (!) lid geworden van Fitness Unique. Toen nog aardig wat kilo’s rijker en wat conditie en spieren armer: dan is een laagdrempelige, kleinschalige sportschool met persoonlijke aandacht heel plezierig. Dat ik nog steeds met veel plezier en vaak sport, komt mede door Roberto en zijn team!”

Jeroen (44)

“Na 13 weken Ben Fit in combinatie met de geweldige (lieve) coaching en minimaal 3 x trainen was ik 11 kilo lichter, 12 cm buikomvang kwijt en was mijn BMI dik onder de 30. Nu, 2 maanden later, eet ik nog steeds zo. Wel met wat meer “ruimte” in het schema maar ik ben van plan niet alleen mijn doel van 90 te halen (daar ben ik al bijna) maar ik ga door naar mijn ideale gewicht van 85.”.

Victor (58)

“Ben rechts van top tot teen verlamt. Daarom heb ik dit adae gekozen. Ze houden mij goed in de gaten, ze roepen mij wel eens terug (rustig aan joh). De groep is ook gezellig, we maken geintjes onderling.”.

John (65)

“In oktober ben ik op advies van Roberto gestart met BenFit als ondersteuning bij het afvallen samen met het sporten. Het was in het begin even wennen omdat ik voor mijn gevoel veel te veel mocht eten, maar uiteindelijk was het gewoon even wennen. Ik ben er echt super blij mee en na de 12 weken was ik 15 kilo afgevallen.

Birgitte (54)

“Ik sport al meer dan tien jaar bij Fitness Unique. De leuke mix van verschillende leeftijden en mensen maakt dat je je snel thuis voelt. Voor mij is het belangrijk om sterk te blijven in verband met mijn werk als filmmaker. Bij deze sportschool voel ik me prettig om op welke manier dan ook te trainen.”.

Sanne

Zet nu de eerste stap naar een fitter en vitaler leven!