Wat zijn de tarieven van Fitness Unique?

Doe de lidmaatschapstest.

Passend programma

Bij Fitness Unique krijg je een passend programma dat aansluit op jouw voorkeuren en wensen. Je kunt al sporten bij Fitness Unique vanaf €29,90. Doe de online lidmaatschapstest en ontdek welk programma het beste bij jou past. Vul je gegevens in en klik op verzenden.

Wat onze leden zeggen

“Na 13 weken Ben Fit in combinatie met de geweldige (lieve) coaching en minimaal 3 x trainen was ik 11 kilo lichter, 12 cm buikomvang kwijt. Ik kan het iedereen aanraden”

– Victor van der Valk

“In oktober ben ik op advies van Roberto gestart met BenFit. Ik ben er echt super blij mee en na de 12 weken was ik 15 kilo afgevallen.”

– Birgitte de Bont

“Ik ben in 2005 (!) lid geworden van Fitness Unique. Een laagdrempelige, kleinschalige sportschool met persoonlijke aandacht. Dat ik nog steeds met veel plezier en vaak sport, komt mede door Roberto en zijn team!”

– Jeroen

“Ik sport al meer dan tien jaar bij Fitness Unique. Wat mij het meest aanspreekt is de persoonlijke sfeer. Of je nu behoefte hebt aan een babbeltje of met oortjes in echt alleen even je werkstress eruit komt sporten.”

– Sanne Vermaas

Jouw voordelen bij Fitness Unique in Den Haag

Persoonlijke begeleiding

Jouw fitness doelen en wensen hebben onze hoogste prioriteit. Daarom staat ons professionele team van trainers altijd voor je klaar met persoonlijke en individuele ondersteuning.

Doelgericht

Bij Fitness Unique focussen wij op het behalen van jouw doelen. Dit doen wij door de juiste omgeving voor jou te creëren om in te sporten.

Uitgebreid aanbod

Heb je al de nodige ervaring of heb je juist die extra stok achter de deur nodig? Train vrij of onder begeleiding van een personal trainer die jou helpt je doelstellingen te behalen. Vergeet ook niet om ons ruime aanbod aan groepslessen te bekijken.

SlimSlank

Met een ruim aanbod van de nieuwste technieken in afslank- en verstevigingsapparaten helpen wij jouw om je droomlichaam te bereiken.

Hoe werkt het?

Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma’s doornemen.

Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl.

Net als de vele mensen voor jou. Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact op. Welkom bij Fitness Unique!

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl!

 
Maak kennis met Fitness Unique en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Meest gestelde vragen (en antwoorden!) over de Fitness Unique lidmaatschapstest

Zijn er kosten aan verbonden?

Hoe gaat het na het invullen?

Kan ik na de start nog van programma wisselen?